Tag noget varmt om halsen i vinterkulden

Vinteren er en kold tid, det er vist ikke nogen nyhed for nogen. Alligevel er vi mange, der glemmer at klæde os ordentligt på til de mørke måneder. Først når vi virkelig fryser, kommer vi i tanke om sidste års vintertøj bagest i skabet. Der findes jo mennesker, som går i shorts hele året. De skal naturligvis have lov at være her. Vi lever trods alt i en fri verden. Men vi, der ikke bryder os om at fryse, køber naturligvis vintertøj, når den tid kommer. Også selvom vi opdager det lidt sent.

Selv med en god vinterfrakke, kan man godt komme til at fryse. Især ved kraveåbningen strømmer kulden ind. Det kan man heldigvis stoppe med en halsedisse eller et halstørklæde. En halsedisse forhindrer kropsvarmen i at sive ud ved halsåbningen i vinterjakken, og den forhindrer også kold luft i at strømme ind. Det er åbningerne i vintertøjet, der skal lukkes, hvis man fryser i kulden. Om du er mand eller kvinde, så findes der helt sikkert en god og varm halsedisse som passer til dig.

Flere typer at vælge imellem

En halsedisse er ikke bare en halsedisse. Der er forskel. Der findes nogle, som er velegnede til almindeligt brug, og så findes der nogle, som er specielt egnet til den aktive, sporty type, der har behov for at få transporteret sved ud fra halsen. Der kan godt blive varmt om halsen, hvis man løbetræner, for eksempel, og så er det rart med en sports-halsedisse, som kan sørge for, at der er god svedtransport i stoffet. Men ellers kommer halsedisser både til damer og mænd og i en bred vifte af farver.

Lun om halsen

Det er så behageligt at på stoppet hullet ved halsåbningen. Det kan øjeblikkeligt mærkes, når man tager sin nye halsedisse på. Trækken stoppes, og varmen bliver, hvor den skal, inde under jakken. Det er utrolig, så meget bare et lille hul kan betyde. Men fantastisk at man har klædningsstykker, der kan hjælpe, bare ved at man trækker dem ned over hovedet. Og så kan man købe dem online, hos Ny Form.