Det vi gerne ville have vidst, da vi flyttede hjemmefra

Efter al jublen over at være flyttet væk fra de vante rammer, og leve i drømmen om at vi er man bare gøre lige hvad der passer en. så fordufter

Så til trods for, at det kan lyde meget far-agtigt og ret så kedeligt, så er et budget faktisk en god idé. Budget er ellers ofte lig med rullende øjne og kalder på overspringshandlinger. Men, har du ikke styr på økonomien, så kan hverdagen blive et surt show. For det er endnu mere irriterende at skulle sige nej tak til en tur i byen med vennerne eller til den instaværdige brunch med veninderne. Så til trods for at det lyder usexet at lave en klassiks folkeskole Excel oversigt over de faste udgifter, så er de uventede overraskelse i form af en elregning ind gennem postsprækken endnu værre.

En anden ting der er helt sikkert ­– du finder hurtigt ud af, hvor meget mor egentlig havde for hånden. Men nu når din superwoman ikke længere er der til at redde dig, så er det godt at være forberedt på:

1. At hverken fryseren ikke fylder sig selv.

Og hvis du sørger for at få gode madvaner fra start af, kommer du stensikkert til at få et sundere liv væk fra reden og indtage meget mindre (af den dyre!) takeaway.

Åh nej, nu skal endnu en af dine planter begraves. Planter skal vandes mere end én gang om måneden, og det kan altså godt lykkes dig at dræbe en kaktus. Drømmen om den store smukke monstraer i hjørnet, kræver tid, vand og kærlighed.

Det er også vigtigt at du forkæler dig selv i ny og næ, og selvom pengepungen er så kan hos Bustedwoman kan du finde Mos Mosh udsalg. Tro os (af bitter erfaring): Det er imponerende, HVOR meget én enkelt vask kan ødelægge dit tøj. Din uldtrøje krymper til en størrelse fire-år, dit hvide tøj har et evigt gråligt skær, eller HM-tøjet får looket ”forvasket” efter to vaske – medmindre du lige tjekker op på simple vaskeråd!

Eller når du falder over et Mos Mosh udsalg Af den mest bitre erfaring,