Tag den store familie med i en Nissan fra Silkeborg

Nogle har brug for en lille smidig bil, der kan parkere over alt i byen, og hvor det er nok med plads til en passager eller tre. Andre har brug for plads nok til den lille familie, med gode bagsæder. Og så er der dem, der har brug for masser af plads, og som måske skal have en stor familie med på turen. Her vil tre rækker sæder være det, der gør at man slår til. Til den sidste kategori har Nissan skabt en model, som opfylder samtlige behov, og lidt til.

En Nissan X trail er en bil for den pladskrævende familie, som elsker at komme ud på de helt store udflugter. Nissan X trail har nemlig al den plads man kan ønske sig, og dertil tre rækker med sæder, der kan nedfældes, når der ska meget bagage med på turen. Her er en fleksibel SUV med stor komfort for alle ombord. Nissan X trail leverer hele vejen til dem, der behøver plads, komfort, sikkerhed og stabilitet. Og så kan man se himlen gennem taget, hvis man vil.

Kom frem overalt

Når man køber en SUV, så skal den naturligvis kunne klare strabadserne. Den skal kunne klatre og klare de bumpede veje uden brok. Men også på motorvejene og landevejene skal den levere glidende, elegant kørsel. Og sikkerheden skal være i top, så familien kan føle sig tryg, også når trafikken er tæt og der skal navigeres præcist.

Her leverer Nissan X trail varen. Med ny teknologi i topklasse hjælper den føreren med at komme sikkert igennem al slags trafik. Der er masser af særdeles anvendelig og praktisk hjælp at hente i teknologien i denne bil. Og du kan naturligvis integrere den med din smartphone og andre enheder.

Køb den i Silkeborg

Bilernes Hus er, som navnet antyder, et hus, dedikeret til biler. Her kan du finde et stort udvalg af både nye og brugte biler til salg. Også en Nissan X trail. Og du kan finde Bilernes Hus online, hvor du kan stille spørgsmål og booke tid til en prøvetur.