Er du på udkig efter en suveræn autocamper?

At holde ferie på vejene og overnatte nye steder er en drøm, som mange går rundt med i hovedet. At have en bil, man kan bo i, lave mad i og sove i, er indbegrebet af frihed for rigtig mange. Autocamperen er bygget til netop dette liv. Et uafhængigt liv hvor man selv bestemmer, hvor man skal vågne i morgen. Hvor man er mobil og hele tiden har det hele med sig og kan improvisere lige så meget, man har lyst til. Autocamperen er frihed på fire hjul.

Rejser du i en Mercedes Marco Polo er du godt kørende med det hele. Den har alt det, du og familien skal bruge, når I er på farten. Lad jeres drømme blive til virkelighed med en Mercedes Marco Polo. Her er plads til en familie på fire, både med køkken, siddepladser, skabsplads og sovepladser. En Mercedes Marco Polo er en autocamper, der holder hele vejen. Den er let at komme rundt med, og familien har hele tiden hjemmet med sig.

Innovativ udnyttelse af pladsen

Designerne bag Mercedes Marco Polo har været kreative og innovative i udviklingen af denne autocamper, så ingen plads går til spilde, men alt bliver udnyttet ned til sidste tomme. Der er gennemtænkte løsninger i en Mercedes Marco Polo, som vil gøre livet lettere for jer, der er på farten. Den er behagelig at rejse i og vidunderlig at bo og sove i.

En Mercedes Marco Polo er den perfekte feriehytte på hjul. Top moderne i design og indretning. Her er tænkt på det hele, det vil I opdage, når I bruger den. For Mercedes Marco Polo er bygget til at blive brugt. Af nysgerrige glade mennesker, der er på farten. En rejse ud i verden i en Mercedes Marco Polo er en oplevelse for hele familien.

Uendelig frihed

Få en oplevelse af at verden står åben. Det er bare om at komme afsted. Når du rejser i en autocamper, har du verden for dine fødder. Der er så meget at udforske og så meget nyt at opdage. Livet er et eventyr.