Haven netop nu - i September..

Barrodsplanter, som hækplanter, træer og roser, er det for tidligt til, de kommer først når bladene er faldet af i løbet af Oktober. Men nu kan man plante stauder, stedsegrønne planter og alskens potteplanter. Der er endnu god varme i jorden samtidig med at der som regel også kommer rigeligt med regn. Derfor får alt hvad der plantes nu, en flyvende start. Det betyder at planten allerede når at etablere rodnet inden vinteren sætter ind og derved klarer de sig godt det efterfølgende år, når det om sommeren måske sætter ind med tørke.

Læs artiklen her

Køkkenhaven i September

Nu er det September. I køkkenhaven er der en mængde af friske grøntsager og frugter. Husk på at udnytte mængder af det hele i madlavningen. Derved sikrer du at din familie og dig selv går efteråret og vinteren i møde, godt udrustet med vitaminer, mineraler, antioxidanter og meget andet, der skærper dit immunforsvar til vinterens influenza og forkølelser.

Klik her for mere information


Interessante artikler på Udedanmark

 

Tilmeld til Haven netop nu

Kunne du tænke dig at få løbende informationer om det der kan gøres i din have "netop nu" så er "Haven netop nu" måske noget for dig. Hver gang der er noget aktuelt, som kan have din interesse, får du en mail.
* Feltet skal indtastes
Email Format